Ngaran lalaki: pariksa kaluar nu 27 paling geulis, nurutkeun Élmu

John Brown 19-10-2023
John Brown

Nama orok téh hésé pikeun kolot. Pangalaman mangrupikeun tanggung jawab anu ageung, sabab kalayan nami éta murangkalih bakal disebat salamina ku sadayana anu kalibet dina siklus interaksi sosial.

Ngaran lalaki anu pikaresepeun sareng seueur diantarana ngandung harti anu kuat. Sanajan kitu, saluareun harti sorangan, loba anu diidentifikasi minangka ngaran paling geulis, nurutkeun Élmu.

Papanggihan tina 27 ngaran lalaki paling geulis asalna tina ulikan anu dihasilkeun di Universitas Inggris ku peneliti anu nangtukeun gelar. tina kasenangan kecap, dumasar kana analisis fonem atawa unit sora tina kecap husus.

Tempo_ogé: Kumaha kéngingkeun atanapi nganyarankeun CNH di 2022? tingali aturan anyar

27 ngaran lalaki paling geulis, nurutkeun Élmu

Élmu bisa jadi tanggung jawab pikeun evaluate naha hiji ngaran téh. pikaresepeun ngadangu atanapi langkung geulis tibatan anu sanés sareng seueur anu heran kumaha ieu tiasa tiasa dilakukeun. Ieu panalungtikan panalungtik basa Inggris anu ngahartikeun valénsi émosional, atawa darajat kasenangan kecap.

Dina hal ieu, dumasar kana analisis fonem atawa unit sora dina hiji kecap, ieu panalungtikan nya éta tanggung jawab ku cara méré sinyal fonem anu pikaresepeun dina awal unggal ngaran lalaki anu tungtungna nunjukkeun perasaan anu hadé pikeun anu ngadangukeun.

Panaliti sacara fonetis ngabagi nami orok lalaki sareng teras dievaluasi hiji-hiji nganggo méja.husus, mampuh nyindekkeun valénsi émosional dina unggal foném ngaran. Ku kituna, leuwih luhur skor, leuwih pikaresepeun ngaran nu dimaksud dipeunteun.

Tempo_ogé: Ngalereskeun atanapi konser? Tempo iraha ngagunakeun unggal kecap ieu

Tingali 27 ngaran lalaki paling geulis

Numutkeun Élmu, dumasar kana studi anu dilakukeun ku peneliti Inggris, daptar 27 ngaran lalaki paling geulis kieu:

  1. Mateus;
  2. Julian;
  3. William;
  4. Yesaya;
  5. Leo;
  6. Levi;
  7. Yusuf;
  8. Theo;
  9. Ishak;
  10. Samuel;
  11. Miles;
  12. James;
  13. Elias;
  14. Lukas;
  15. Noah;
  16. Santiago;
  17. Owen ;
  18. Logan;
  19. Liam;
  20. Romawi;
  21. Ryan;
  22. Cooper;
  23. Jack;
  24. Benjamin;
  25. Anthony;
  26. Ezekiel;
  27. Lucas.

Ulikan ilmiah

Panaliti anu ditugaskeun ku situs wéb dumasar kana prinsip linguistik, kalayan merhatikeun simbolisme sora, atanapi valénsi émosional unggal kecap atanapi nami anu leres, dina hal ieu.

Valénsi émosional tanggung jawab pikeun ngadamel sababaraha kecap sareng ngaran disada hadé ti batur. Panalitian ieu tanggung jawab pikeun pariksa mana nami lalaki anu paling geulis sareng umum di Amérika Serikat sareng Inggris, dimana panalungtikan dilaksanakeun.

Numutkeun panalungtik, simbolisme sora ngamungkinkeun pikeun ngaidentipikasi sababaraha ngaran paling geulis di nagara ieu. Rengking ieu ditetepkeun dumasar kana émosi anu didorong nalika nami lalaki diucapkeunkaluar pisan.

Nanging, anu dipilih salaku nami anu paling indah nyaéta anu ngahasilkeun réaksi anu paling positip sareng, numutkeun para panalungtik, karesep ieu kajantenan kusabab manusa condong langkung resep kana sora anu aranjeunna kakeunaan. sareng tungtungna nyiptakeun kaasih.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.