Naon nami paling geulis di dunya? Tempo naon nyebutkeun ChatGPT

John Brown 19-10-2023
John Brown

Perdebatan ngeunaan ngaran anu paling éndah di dunya nyaéta diskusi anu matak narik perhatian jalma-jalma anu béda-béda kabudayaan sareng kasang tukang salami mangtaun-taun. Kaasup, bahkan Kecerdasan Buatan (AI) henteu ditinggalkeun. Sanajan kitu, ChatGPT nalika ditanya ngeunaan ieu, stressed alam subjektif tina kaéndahan ngaran, tempo pangaruh budaya, sonority, harti jeung faktor séjén anu bisa maénkeun peran dina persepsi téma ieu.

Naon. naha ngaran nu paling geulis di dunya numutkeun ChatGPT?

Numutkeun Artificial Intelligence, ngaran nu paling geulis di dunya nyaeta "Sophia". Tina basa Yunani, kecap "sophia" hartina "hikmah" atawa "pangaweruh". Ieu ngaran nu mawa gagasan jalma nu wijaksana tur pinter.

Teu anéh yén ngaran ieu dipilih, sabab ogé muncul dina studi ilmiah séjénna, saperti nu dilaksanakeun ku ramatloka My 1st Taun di partnership kalawan Dr. Bodo Winter, Professor of Data Science-Oriented Linguistics at the University of Birmingham.

Tempo_ogé: Interogasi sareng tanda seru: naha anjeun terang iraha ngagunakeunana?

Dina éta panalungtikan, nu ngaevaluasi ngaran orok di Inggris jeung AS pikeun manggihan nu mana nu leuwih hadé disada, "Sophia" ogé muncul di luhur. tina rarangkén.

Ulikan ieu dumasar kana téori yén kecap-kecap anu tangtu nimbulkeun réaksi anu leuwih positip batan anu séjén alatan raketna patalina antara sora jeung harti.harti kecap dibarengan ku aspék indrawi séjénna saperti rampa jeung ambeu.

Ngaran-ngaran éndah séjénna nu didaptarkeun ku AI

1. Isabela

Isabela mangrupikeun nami asal Spanyol sareng Portugis. Ieu variasi tina ngaran Isabel, nu boga akar Ibrani. Ngaran ieu diwangun ku unsur "Isa" nu hartina "Allah teh sumpah" jeung "bel" nu hartina "geulis" atawa "geulis".

2. Amelia

Amelia asalna tina basa Jermanik sareng asalna tina istilah "amal", anu hartosna "karya" atanapi "aktivitas". Ngaran ieu nepikeun pamanggih jalma rajin jeung rajin.

3. Olivia

Olivia mangrupikeun nami asal Latin. Éta asalna tina istilah "zaitun", anu hartosna "zaitun". Ngaranna dipatalikeun jeung katengtreman, karukunan jeung kasuburan, sabab zaitun mangrupa lambang atribut-atribut ieu.

4. Mia

Mia mangrupikeun nami asal Italia sareng Skandinavia. Di Italia, éta mangrupikeun bentuk diminutive tina nami Maria, sedengkeun di Éropa kalér mangrupikeun nami mandiri. Harti rupa-rupa gumantung kana asal-usulna, tapi biasana dipatalikeun jeung kecap-kecap saperti "kakasih", "sayang" atawa "anggun".

5. Charlotte

Charlotte mangrupikeun nami asal Perancis sareng ngagaduhan akar Jermanik. Ieu asalna tina istilah Jermanik "karl", nu hartina "lalaki" atawa "lalaki bébas". Ngaranna bisa dihartikeun "awéwé bébas" atawa "awéwé kuat".

6. Alexandre

Alexander mangrupikeun nami asal Yunani sareng gaduh sajarah anu panjang. Ieu diwangun ku unsur"Alex", nu hartina "pembela" atawa "pelindung", jeung "andros", nu hartina "lalaki". Ku kituna, Alexander bisa dihartikeun salaku "pembela lalaki" atawa "pelindung kamanusaan".

7. Sebastian

Sebastian mangrupikeun nami asal Yunani sareng Latin. Éta asalna tina istilah Yunani "Sebastos", anu hartosna "dihormat" atanapi "dihormat". Ngaran ieu nepikeun gagasan ngeunaan jalma anu pantes dihormat jeung dipikanyaah.

8. Jibril

Gabriel mangrupikeun nami asal Ibrani. Éta asalna tina istilah "Gavri'el", anu hartosna "manusa Allah" atanapi "utusan Allah". Dina tradisi kaagamaan, ieu nami malaikat anu pakait sareng komunikasi ketuhanan.

9. Ethan

Ethan mangrupikeun nami asal Ibrani. Éta asalna tina istilah "Eitan", anu hartosna "teguh" atanapi "kuat". Ngaran ieu nepikeun pamanggih jalma solid sarta kuat.

Tempo_ogé: Panggihan kalemahan unggal tanda zodiak

10. Matthew

Mateus mangrupikeun nami asal Ibrani. Éta asalna tina istilah "Matityahu", anu hartosna "kurnia Gusti" atanapi "kurnia Gusti". Dina tradisi Kristen, Mateus mangrupa salah sahiji ti 12 rasul Yesus.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.