Naon hartos leres tina emoji seuri sareng kacamata?

John Brown 19-10-2023
John Brown

Ayeuna, kalayan aksés kana sababaraha platform komunikasi virtual, sapertos Whatsapp, Facebook, Instagram, sareng anu sanésna, seueur emojis sayogi. Emojis mindeng dipaké pikeun nganyatakeun naon urang ngarasa tinimbang kecap.

Nanging, penting pikeun terang arti fitur-fitur ieu supados henteu disalahartikeun ku jalma. Ieu kusabab nyalahgunakeun emojis tiasa nyababkeun diskusi utama.

Biasana jalma-jalma gaduh mamang ngeunaan naon anu diwakilan ku unggal tokoh dina média sosial. Nyatana, éta patut dicatet yén Smile, anu dina basa Portugis hartosna seuri, sumping dina abad ka-21 sareng dianggap desain WhatsApp anu paling populér, bahkan aya dina pakean.

Tempo_ogé: 7 Kabiasaan Aneh Jalma Pinter Mibanda

Singketna, emojis "beungeut seuri" dibere ku cara anu béda-béda kalayan panon seuri, alis, sareng kacamata hideung, kalayan sungut anu kabuka, diantara variasi séjén anu nembongkeun harti anu béda.

Kumargi kitu, terang yén ikon-ikon ieu dianggo sacara online pikeun nganyatakeun sababaraha émosi atanapi wanda jalma, tingali di handap arti nyata tina emoji smiley sareng kacamata sareng naon anu diwakilan ku sababaraha tokoh sanés.

Naon hartosna emoji seuri nganggo kacamata hideung?

Harti saleresna emoji seuri nganggo kacamata hideunghadir dina sababaraha jaringan sosial ngagambarkeun seuri tiis. Hal ieu dipaké minangka cara pikeun nganyatakeun seuri dina nyanghareupan kaayaan dimana jalma éta suksés.

Tempo_ogé: Mitologi: manggihan carita Lilith, pamajikan kahiji Adam

Tapi, emoji "beungeut seuri nganggo kacamata" ogé tiasa dianggo pikeun nunjukkeun kasejuk, ogé hartosna sindir atanapi ironi.

Naon anu diwakilan ku emoji kacamata? Poto: Reproduksi / Pixabay

Naon emojis anu paling sering dianggo dina WhatsApp sareng naon hartosna?

Kusabab kalolobaan jalma ngagunakeun Whatsapp salaku alat utama pikeun komunikasi virtual, éta pikaresepeun yén anjeun terang mana anu mana. emojis anu paling sering dianggo sareng naon anu diwakilan. Pariksa ieu di handap:

  • Emoji kalawan cimata bungah hartina jalma éta "ceurik bari seuri". Di nagara-nagara anu nganggo basa Inggris, biasana diganti ku slang LOL (Laughing Out Loud).
  • Emoji ieu ogé némbongan dina cara anu sami sareng panon sipit sareng guling-guling di lantai seuri pisan; kumaha oge, beungeut kalawan ngan hiji cimata ngalir tur nu boga seuri leuwih wijaksana bisa ngagambarkeun kaayaan noel ogé lamun batur keur "seuri nervously";
  • Emoji anu "seuri sareng kesang tiis" ngagambarkeun lega dina nyanghareupan kaayaan pajeulit anu direngsekeun ku cara anu pangsaéna dina tungtungna. Hal ieu mindeng dipaké sanggeus jalma akur sanggeus mishap a.ngarti.
  • Emoji anu disebut "seuri bangor" nunjukkeun motif tersembunyi atanapi yén hiji kalimah ngandung harti ganda;
  • Emoji anu "beungeut seuri sareng panon kedip-kedip" nembongkeun wanda anu saé sareng katenangan.;
  • The "beungeut seuri jeung halo" ngagambarkeun innocence; tapi ogé dipaké ironis.
  • The "beungeut kutu buku" ogé ngagambarkeun ironi sarta ogé boga fungsi pikeun demonstrate minat subjék husus;
  • Emoji "beungeut flushing" ngagambarkeun rasa éra dina nyanghareupan kaayaan anu ngerakeun. Masih, éta dipaké pikeun nembongkeun isin;
  • "Beungeut seuri jeung leungeun saeutik" ngagambarkeun kahayang pikeun nangkeup;
  • Beungeut anu langkung "nétral", sanaos henteu ekspresif pisan, tiasa hartosna henteu satuju, hina; indifference, antara séjén;
  • Emoji "panon ngagulung" ogé ngagambarkeun hinaan sareng nembongkeun teu percaya kana naon anu diomongkeun ku batur;
  • Ahirna, emoji anu neuteup ka gigir hartina kuciwa, teu sugema atawa teu sabar.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.