Naon bagian biru tina karét dipaké pikeun? Ngartos

John Brown 19-10-2023
John Brown

Barang anu sering dipendakan di sakola-sakola baheula, pamupus sisina warna biru sareng beureum ngahudangkeun imajinasi barudak sareng rumaja umur sakola. Hal ieu dipercaya yén sisi dina kelir béda dilayanan pikeun fungsi béda.

Geus lila dipercaya yén bagian biru dipaké pikeun mupus tulisan dijieun dina pulpén. Bagian beureum bakal tanggung jawab mupus tulisan anu dilakukeun ku pensil. Tapi, saenyana, naon fungsina bagian bulao tina pamupus?

Tempo_ogé: 'Tuan Tanah' sareng 'Panyewa': naha anjeun terang bédana?

Jawabanna nyaeta generasi murid anu salah jeung kelir pamupus sabenerna boga fungsi sejen anu bakal urang bahas salajengna.

Tempo_ogé: Warna untung pikeun tiap tanda: tingali nu mana milik anjeun

Naon bagian biru tina karét dipaké pikeun?

Sakabeh generasi geus ditipu sarta jawaban ngeunaan pungsionalitas sahiji bagian biru karét, disadiakeun ku produsén, ngabuktikeun sabalikna. .

Numutkeun perusahaan, bagian biru tina karét dianggo pikeun ngaleungitkeun tinta tina pulpén atanapi pensil warna dina permukaan sanés.

Panyabutan anu diurus ku produsén henteu langkung ti maké disababkeun ku karét jeung kristal seukeut na, sawaréh atawa sagemblengna nyoplokkeun tinta. Ku kituna, nalika baseuh jeung nembus serat lambar, tinta pulpén dikerok ku bagian biru tina karét, nu bisa ngabalukarkeun karuksakan kana kertas leuwih rapuh.

Sabab éta prosedur nu bisa mungkas. up ngaruksakkeun integritas jeung kualitas kertas, éta pangalusna ngagunakeunbagian biru tina pamupus pikeun mupus naon bae anu diperlukeun dina surfaces lambar nu leuwih tahan, kayaning kardus.

Alesan pikeun fungsionalitas ieu alatan bagian biru tina pamupus téh saeutik harder, abrasive. Ku alatan éta, kristal nunjuk na nu nyieun karét ngamajukeun maké beungeut nepi ka panyabutan lengkep.

Sajaba ti éta, bagian beureum dituduhkeun pikeun nyoplokkeun tulisan dina pensil jeung pensil mékanis. Teu kawas tinta, grafit nempel dina beungeut kertas, sahingga gampang dicabut ku pamupus.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.