Naha anjeun sieun ku gawang? Tempo 11 model mobil nu parkir sorangan

John Brown 19-10-2023
John Brown

Sababaraha kali, nyetir mangrupikeun tantangan anu ageung pikeun rébuan supir. Sareng waktos ngadamel tujuan tiasa janten perjuangan nyata pikeun anu paling teu aman. Warta anu saé nyaéta téknologi parantos ngaleungitkeun masalah ieu. Artikel ieu milih 11 mobil nu parkir sorangan .

Lamun parkir di spasi antara dua mobil téh perjuangan pikeun anjeun, teruskeun maca nepi ka ahir jeung manggihan mobil mana nu sanggup matuh ieu. tugas sorangan. Analisa sadaya modél anu sayogi sareng pilih mana anu anjeun pikahoyong.

Parios daptar 11 mobil anu parkir sorangan

1) Chevrolet Onix Premier

Ieu mangrupikeun salah sahiji mobil anu parkir nyalira paling miharep. Modél produsén mobil Amérika hadir kalawan téhnologis Sistem Easy Park (Easy Parking), nu ngajadikeun gawang otomatis.

Supir ngan perlu mencét hiji tombol yén sistem "néang" lowongan anu cocog sareng ukuran mobil. Teras, ngan ukur ngontrol rem nalika parkir sareng éta.

2) Chevrolet Tracker Premier

Mobil sanés anu parkir sorangan ogé hadir sareng sistem parkir otomatis modern anu sami sareng Onix, sabab éta dihasilkeun dina platform anu sarua.

Hiji-hijina bédana nyaéta panél alatna némbongkeun pungsi teknologi Easy Park dina layar warna anu éndah. tiasa pamit kasieun nyieun gawang.

3) Volkswagen T-Cross Highline

Salah sahiji mobil parkir sorangan dina daptar urang. Perwakilan produsén mobil Jerman ieu nawiskeun fungsi Park Assist (Asisten Parkir), anu ngabantosan supir nalika parkir.

Kalayan paréntah saderhana tina tombol, mobil praktis parkir. -parkir, kalayan bantuan hareup jeung pungkur na sensor parkir .

Tempo_ogé: Ieu atanapi Éta: Naha aya bédana? Tempo iraha ngagunakeun unggal sahijina dina newsroom

4) Mobil nu parkir sorangan: Jeep Compass

Wawakil sejen tina industri otomotif Amérika Kalér Amérika . Salah sahiji modél anu paling laris di Brazil ogé henteu tiasa gagal nganggo téknologi Park Assist , anu masihan kakuatan éta nalika parkir.

Perlu émut yén "treat" ieu mangrupikeun ngan sadia dina versi Limited, sabab mangrupa item runtuyan sarta teu dianggap pilihan. Naha anjeun resep SUV sareng sieun ku tiang gawang? Ieu mangrupikeun pilihan anu saé.

5) Jeep Renagade

Poto: Reproduksi / Pixabay.

Upami mobil parkir mandiri, ieu ogé henteu tiasa disebatkeun. Dianggap rébuan supir anu dipikacinta, Jeep Renegade anu kasohor dilengkepan ku fungsi Park Assist . Tapi téhnologi ieu ngan sadia ti versi Series S.

6) Chevrolet Cruze Sedan Turbo Premier

Salain mobil anu parkir sorangan. Perwakilan AS ieu ogéhadir kalawan sistem téhnologis Easy Park , dina versi paling mahal na. Ngan mencet tombol tur mobil ngajadikeun gawang ampir otonom, gampang pas kana spasi dipilih ku supir.

Tempo_ogé: 7 profesi anu tiasa gaduh dinten 6 jam; tingali daptar posisi

7) Chevrolet Equinox Premier Turbo

SUV Amérika sejen anu mangrupa bagian ti urang. daptar mobil parkir sorangan. Modél ieu ogé nyadiakeun pungsi Easy Park , diantara pilihan kaamanan séjén. Upami anjeun sieun ngahalangan lalu lintas, mobil ieu tiasa janten solusi anu idéal.

8) Mobil anu parkir sorangan: BMW 320i

Modél anu paling méwah tina sadaya anu disebatkeun di dieu, The kuat. BMW 320i ogé hadir kalawan sistem parkir otomatis.

Ku jalan kitu, sedan Jerman bergengsi mangrupa referensi dina tipe ieu téhnologi. Ngan mencet tombol nalika parkir jeung ninggalkeun sésana ka mobil. Percaya.

9) Volkswagen Tiguan Allspace

Modél séjén anu ngagambarkeun industri mobil Jerman. Mobil ieu nawiskeun téknologi Park Assist sareng Front Assist (sistem monitoring frontal), diantarana "ngaruwat".

Kalayan panel instrumen anu interaktif pisan, mobil ieu sampurna pikeun supir anu ngarasa. teu aman dina waktu gawang.

10) Volkswagen Passat Highline

Lamun datang ka mobil parkir mandiri, modél méwah ieu ogé pantes relevan. The PassatHighline gaduh sistem Park Assist modéren, salian ti téknologi sanés anu ngabantosan supir parkir di rohangan naon waé.

Kalayan pencét tombol anu saderhana, mobil ieu parkir di tempat parkir. lowongan dipilih sanggeus nyieun itungan lamun ukuranana cocog. Keren, kan?

11) Hyundai Tucson Limited

Ahirna, mobil parkir mandiri anu terakhir nyaéta wawakil produsén mobil Koréa Kidul.

SUV Asia ieu nyayogikeun panel instrumen anu gaduh sistem parkir semi-otonom modéren, mastikeun yén supir tiasa parkir kalayan aman sareng tanpa résiko nabrak mobil sanés.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.