Minuhan 50 ngaran orok awéwé anu pang populerna di 2023

John Brown 19-10-2023
John Brown

Salah sahiji detil anu paling penting pikeun kulawarga naon waé anu ngantosan kadatangan orok di bumi mangrupikeun pilihan nami. Olahan-olahan anu tangtu sapertos layette orok anu khusus, tapi pamilihan gelar orok mangrupikeun hal anu tiasa ngagerakkeun sadayana di sabudeureun si alit. Sareng upami nami nampi pangaruh anu béda-béda, tren terus ngabantosan dina kaputusan ahir seueur kolot, sapertos nami pang populerna di 2023.

Di kantor pendaptaran Brazil, contona, nami awéwé anu paling umum nyaéta. hiji trend. Numutkeun kana portal Babycenter, anu parantos nyebarkeun réngking popularitas nami salami 14 taun, pilihan sapertos Héléna parantos aya di tempat munggaran salami mangtaun-taun. Daptar éta, dumasar kana data ti kira-kira 294,000 orok anu dilahirkeun antara taun 2022 sareng 2023, tiasa janten bantosan anu saé pikeun kolot anu hoyong masihan nami populér pikeun awéwé anu bakal datang.

Pikeun ngartos langkung seueur ngeunaan éta, pariksa dinten ieu 50 ngaran awéwé pang populerna ranking keur orok.

50 ngaran awéwé pang populerna di 2023

Salian Héléna, nu top daptar popularitas ranking ngaran awéwé salila kira 5 taun, éntri anyar kawas Rebeca geus nelepon perhatian loba kolot. Judulna jigana diilhami ku tukang senam Rebeca Andrade, peraih medali emas Olimpiade Tokyo.

Sejen sorotan dina rankingna nyaéta Maria Alice, anu asup ka 100 luhur taun ieu, jeung ayeuna nempatan.posisi kaopat. Ngaran-ngaran anu béda-béda, sapertos internasional, ogé ngagaduhan debutna dina daptar.

Cék di handap anu mana 50 ngaran awéwé anu pang populerna taun ieu:

  1. Héléna;
  2. Alice;
  3. Laura;
  4. Maria Alice;
  5. Sophia;
  6. Manuela;
  7. Maitê;
  8. Liz;
  9. Cecília;
  10. Isabella;
  11. Luísa;
  12. Eloá;
  13. Heloísa;
  14. Júlia;
  15. Ayla;
  16. Maria Luísa;
  17. Isis;
  18. Elisa;
  19. Antonella;
  20. Valentina;
  21. Maya;
  22. Maria Júlia;
  23. Aurora;
  24. Lara;
  25. Maria Clara;
  26. Lívia;
  27. Esther;
  28. Giovanna;
  29. Sarah;
  30. Maria Cecília;
  31. Lorena;
  32. Beatriz ;
  33. Rebeca;
  34. Luna;
  35. Olívia;
  36. Maria Héléna;
  37. Mariana;
  38. Isadora;
  39. Melissa;
  40. Maria;
  41. Catarina;
  42. Lavínia;
  43. Alícia;
  44. Maria Eduarda;
  45. Agatha;
  46. Ana Liz;
  47. Yasmin;
  48. Emanuelly;
  49. Ana Clara;
  50. Clara.

Oge, tingali ogé 10 ngaran nu pangseringna dina taun-taun ayeuna, nu terus dipilih ku ibu-ibu jeung bapa-bapa ti sakuliah Brazil, katut hartina:

Tempo_ogé: Nagara-nagara terkaya di nagara éta: pariksa réngking anu diropéa kalayan 5 luhur
  • Héléna : asal Yunani, hartina "nu bersinar";
  • Laura: asal Latin, hartina "meunang", "jaya";
  • Alice: asal Jermanik, hartina "kualitas mulya ”, atawa “turunan bangsawan”;
  • Maria Alice: asal Ibrani atawa Jermanik, hartina "wanita daulat";
  • Heloísa: asal Jermanik, hartina "cageur","prajurit kawentar", "pejuang glorious";
  • Valentina: asal Latin, hartina "kuat", "pinuh kaséhatan";
  • Maria Clara: asalna Ibrani atawa Sanskerta, hartina " nona daulat", "awéwé murni tur caang";
  • Maria Cecília: asal Ibrani jeung Latin, hartina "wanita daulat";
  • Maria Julia: asal Ibrani jeung Latin, hartina "ngora sovereign nona”;
  • Sophia: asal Yunani, hartina "hikmat ilahi".

Réngking ngaran lagu awéwé populér di Brazil teu undergone loba parobahan dina taun panganyarna. Héléna, contona, terus dirékam remen, sarta nujul ka Saint Héléna, indung ti Kaisar Romawi Constantine, pamajikan legendaris raja Spartan Menelaus, dipikawanoh pikeun kageulisan stunning nya.

Tempo_ogé: Pariksa 7 pilem Netflix hébat anu dumasar kana buku

Sababaraha judul béda, kumaha oge, parantos naék dina réngking gancang, sapertos internasional Ayla, Maya, Jade, Zoe sareng Chloe. Ngaran sanyawa, di sisi séjén, meunang perhatian husus, kayaning Maria Clara atawa Maria Alice.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.