Kumaha ngabersihan layar TV tanpa ngaruksak? Tempo 5 tips pikeun nyegah noda

John Brown 19-10-2023
John Brown

Salah sahiji cara anu paling pinter pikeun ngabersihkeun nyaéta ngartos cara anu leres pikeun ngabersihan unggal rohangan sareng unggal barang di bumi anjeun. Ieu ngahemat waktos sareng, tangtosna, nyegah anjeun ngarusak atanapi ngawarnaan sababaraha barang anu penting sareng mahal, sapertos perkakas. Naha anjeun terang kumaha carana ngabersihan layar TV, contona?

Sapertos ieu mangrupikeun beberesih anu saderhana, kaleresan layar televisi sareng monitor komputer sanés gampang dibersihkeun, sabab éta. bisa jadi pinuh ku noda jeung lawon lint.

Hal pangpentingna nalika meresihan layar TV Anjeun, naha éta pinter atawa henteu, nyaeta pernah ngagunakeun produk beberesih umum, kayaning degreaser atawa cleaners multiguna. Éta téh contraindicated sabab produk kimia maranéhanana bisa ngabalukarkeun noda permanén dina layar atawa malah ngakibatkeun korosi sababaraha struktur televisi Anjeun.

Pikeun ngahindarkeun headaches, ogé alatan éta teu mirah meuli televisi anyar, tim. di Concursos do Brasil dipisahkeun sababaraha tips anu bakal nyalametkeun hirup anjeun nalika beberesih. Continue reading.

Kumaha carana ngabersihan layar televisi?

Tahan dina lawon microfiber

Moal make spons atawa anduk kertas pikeun meresihan layar televisi, eh? ! Idéal nyaéta ngagunakeun lawon microfiber klasik, anu mangrupikeun joker nalika ngabersihkeun. Dijieun ku bahan anu lemes sareng bakal ngabantosan ngaleungitkeun sidik.atawa noda nu tetep dina layar TV Anjeun.

Ulah ngabersihan TV bari panas

Sababaraha model televisi jadi panas sanggeus sababaraha waktu dipake. Janten penting pikeun mareuman TV sareng ngantosan dugi ka tiis sateuacan beberesih dimimitian, sapuk? Ieu nyegah noda jeung karuksakan nu leuwih serius ngalibetkeun LEDs internal alat.

Kumaha carana ngabersihan sudut TV?

Anjeun terang yen lebu nu milih tempat favorit katuhu dina edges tina televisi. sareng henteu ngaleungit pikeun nanaon di dunya ieu? Sateuacan ngabuang waktos nyobian ngabéréskeun masalah ku duster, spons atanapi lawon, cobian sikat nganggo bulu anu lembut pisan sareng tingali kaajaiban beberesih kajantenan.

Tong gosok produk beberesih dina layar

A kami geus disebutkeun di luhur, tapi hal anu penting pikeun stress: euweuh ngagunakeun produk beberesih umum, maranéhanana anu dipaké pikeun miceun kokotor tina kompor atawa lantai. Loba di antarana abrasive, nu bisa permanén kusam layar televisi Anjeun. idéal nyaéta bet dina lawon microfiber rada moistened kalawan cai. Sareng teu aya deui.

Tempo_ogé: Béntang némbak: milari naon meteor anu didamel

Baca manual instruksi televisi anjeun

Aya televisi anu didamel tina bahan anu béda-béda ayeuna, janten penting pikeun pariksa petunjuk beberesih anu aya dina manual TV anjeun. Upami anjeun henteu gaduh deui dokumén di bumi, milarian vérsi online tina eusi ieu sareng turutan petunjuk anu leres.produsén. Ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun mastikeun set anjeun tahan langkung lami sareng henteu kakotor atanapi ruksak nalika beberesih.

Kumaha carana ngabersihan layar TV anu berminyak?

Sakapeung lawon microfiber henteu tiasa ngabéréskeun masalah. masalah layar TV jadi greasy teuing. Dina kasus ieu, anjeun tiasa nganggo solusi detergent nétral sareng cai.

Kantun campur sendok (sup) deterjen nétral dina wadah sareng hiji liter cai. Sanggeus éta, baseuh lawon microfiber heubeul anjeun alus, wring lawon ogé tur bersihkeun televisi taliti tur tanpa ngagunakeun kakuatan.

Tempo_ogé: Chuchu atanapi chouchou? Ieu 15 kecap anu ampir sadayana sono dina tulisan

Supaya kaayaan teu meunang teuing hésé, idéal nyaéta pikeun ngalakukeun beberesih rutin unggal dua minggu on layar TV. Ieu nyegah anjeun teu kedah ngabersihan permukaan nganggo deterjen nétral sareng ogé ngabantosan anjeun ningali program karesep anjeun tanpa gangguan anu teu pikaresepeun tina kokotor.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.