Kumaha anjeun terang upami aya anu nyarioskeun kaleresan? Tempo 7 tanda awak

John Brown 19-10-2023
John Brown

Teu bisa dipungkir yen bohong teh bagian tina kahirupan sakur manusa. Seringna, urang kedah ngabohong pikeun nyingkahan gelut anu teu perlu dina hubungan sareng kaayaan ngerakeun atanapi hipu dina kahirupan sapopoe. Masalahna langkung parah nalika aya anu ngabohong kaleuleuwihan, anu tiasa pisan ngaganggu coexistence sareng batur di sakurilingna. Tapi naha anjeun terang yén aya cara pikeun nyarios upami aya anu nyarioskeun kaleresan? Kami parantos nyiapkeun artikel ieu anu bakal nunjukkeun anjeun tujuh tanda awak anu tiasa ngabuktikeun éta.

Upami anjeun leres-leres hoyong terang naha jalma anu anjeun dipikacinta bohong atanapi henteu, teraskeun maca dugi ka akhir pikeun terang naon tanda yén manéhna bohong, bisa jadi jujur ​​ka anjeun. Barina ogé, bohong bisa manifest sorangan ngaliwatan sababaraha parobahan fisiologis lengkep perceptible. Kontestan ngan perlu nengetan. Parios deui.

Kumaha carana terang upami jalma éta nyarioskeun anu leres?

1) Aranjeunna ngajaga kontak panon sacara alami

Gampang ningali tukang bohong, concurseiro. Kalolobaan waktu, jalma anu bohong bakal kasampak jauh salila paguneman (ka pojok katuhu luhur), condong neuteup teuing tetep dina titik nu tangtu, komo kedip-kedip leuwih laun.

Ayeuna, saha nu ngabejaan bebeneran atawa teu boga nanaon nyumputkeun, bisa nyieun kontak panon jeung jalma séjén tanpa némbongkeun nervousness atanapi uneasiness. Lamun cinta anjeunhirup kasampak anjeun lempeng dina panon, manéhna meureun teu bohong.

Tempo_ogé: Babaturan anu pangsaéna: tingali mana beungkeut anu paling kuat dina unggal tanda

2) Manehna teu make gestures kaleuleuwihan

Tips séjén ngeunaan kumaha carana ngabejaan lamun batur ngabejaan bebeneran. Naha anjeun kantos perhatikeun yén jalma anu ngabohong sering ngagunakeun sapuan anu kaleuleuwihan, khususna nganggo panangan? Lamun batur ngabejaan bohong, uteuk téh paduli ngajaga gerakan awak dina wates normal. Masalahna nyaéta gerakan leungeun leuwih pajeulit pikeun kontrol pikiran.

Lamun nu dipikacinta keur ikhlas jeung concurseiro, leungeun maranéhna biasana moal teuing obah, sabab henteu. kudu tetep inventing carita atawa nyoba nyumputkeun. Dina hal ieu, gestures téh spontan sarta alami.

Tempo_ogé: Naha leres baju Santa beureum kusabab CocaCola?

3) Nyaho lamun jalma anu ngabejaan bebeneran: Synchronized gerakan awak

Pikeun ngaidentipikasi tukang bohong lahir, ngan kasampak di gerakan awak anjeun salila. paguneman. Aranjeunna mindeng sagemblengna kaluar tina singkronisasi jeung hiji anu bohong. Hartina, sanajan jalma nu nyarita yakin, awakna bakal ditarik.

Ayeuna, lamun aya nu nyarita bener, awak anjeun condong gerak dina sinkron sampurna, paduli kaayaan. Janten, upami gerakan awak anu dipikacinta langkung caket kana alami, éta leres-leres kedah ikhlas.

4) Penampilan kulit tetep normal

Anjeun terang yénnervousness has jalma anu bohong? Kitu deui. Bisa ngabalukarkeun parobahan dina kulit beungeut tukang bohong urang, boh dina warna jeung penampilan. Bisa jadi pucat, beureum atawa késang (utamana di wewengkon dahi)

Lamun aya nu nyebutkeun bener, parobahan saperti teu aya. Hartina, kulit tetep mibanda penampilan alam, sabab uteuk teu kudu invent hal pikeun ngayakinkeun jalma séjén, nu teu ngarobah aliran getih dina organ éta.

5) Sora tetep unchanged

Hiji deui tip ngeunaan kumaha carana terang upami éta jalma nyarios leres. Sacara umum, jalma-jalma anu bohong bakal puteran, ngabenerkeun diri atanapi seueur teuing nyarios. Sajaba ti éta, sora tukang bohong jadi leuwih oyag malah leuwih handap saeutik ti normal.

Lamun nu dipikacinta ngabejaan bebeneran ka concurseiro, timbre sora na bakal tetep sarua, tanpa parobahan. Sajaba ti éta, jalma anu teu bohong condong teu "cicing di sabudeureun" pikeun ngamimitian ngabejaan versi maranéhanana ngeunaan fakta langsung.

6) Nyaho lamun jalma anu ngabejaan bebeneran: Aranjeunna teu ngareureuhkeun paguneman

Bayangkeun kaayaan di handap ieu: obrolan jeung tukang bohong ngalir, sarta ujug-ujug, jalma mimiti nyieun sababaraha jeda salila biantarana. Interval sababaraha detik ieu nunjukkeun yén pikiran anjeun ngagolak pikeun ngajentrekeun inpormasi salajengna.

Nalika aya anunyarioskeun kaleresan, jeda anu teu aya artina ieu henteu aya sareng unggal paguneman langkung cair. Teu kawas conto di luhur, uteuk teu kudu bajoang pikeun invent nanaon dina usaha pikeun ngayakinkeun jalma séjén.

7) Manéhna teu gulp

Ahirna, tip panungtungan urang on Kumaha anjeun terang upami aya anu nyarioskeun kaleresan? Nalika awak manusa mendakan diri dina kaayaan stres sapertos narasi bohong, contona, organisme ngaganggu produksi ciduh, salaku mékanisme pertahanan. Sarta ieu ngakibatkeun jalma anu bohong pikeun ngelek teuas.

Jalma anu keur ikhlas condong teu meunang gugup nalika nyarita, jadi produksi ciduh tetep normal. Upami concurseiro sadar yén anu dipikacinta henteu gaduh sungut garing atanapi ngelek garing, éta tiasa janten indikasi anu kuat yén anjeunna henteu ngabohong.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.