Kinérja goréng: pariksa sisi awon tina unggal tanda zodiak

John Brown 04-10-2023
John Brown

Numutkeun Astrologi, tanda-tanda éta gaduh pangaruh anu ageung dina cara urang ngalakukeun sareng dina pembuatan kaputusan sapopoé. Seueur anu disebatkeun ngeunaan sisi anu hadé tina unggal tanda, tapi, tanda urang ogé ngungkabkeun cacad anu tiasa mangaruhan kagiatan sapopoé sareng hubungan urang sareng jalma sanés.

Nyaho yén urang sadayana gaduh cacad, kami nyangkingkeun anjeun peculiarities, nyaéta, sisi poék anu aya dina unggal tanda Zodiak. Ku alatan éta, dina raraga ngaronjatkeun paripolah négatip, tingali di handap sisi awon unggal tanda.

Tingali sisi goréng unggal tanda zodiak

1. Aries (21/03 nepi ka 20/04)

Aries mangrupakeun tanda anu ngabogaan loba gairah jeung énergi dina kapribadian na. Dina panempoan ieu, Aryans tungtungna dianggap paling "dipanaskeun" jeung quarrelsome tina Zodiak. Biasana, ku sabab leuwih mikir ngeunaan kaperluan maranéhanana, maranéhna bisa meta dina cara otoriter, mindeng repressing pamadegan batur.

2. Taurus (21/04 nepi ka 20/05)

Taureans pisan ditangtukeun sarta, kalawan éta, aranjeunna tungtungna hayang ngadalikeun sagalana sabudeureun maranéhna. Ku kituna, stubbornness mangrupakeun titik négatip tina tanda ieu. Sajaba ti éta, Taureans ogé dianggap gluttonous jeung puguh, nyokot hirup dina Pace laun ti sésana.

3. Gemini (21/05 nepi ka 20/06)

Geminis resep nyaritakeun carita hirupna, tapi sakapeung sok hayang nyieun carita leuwih menarik.ngabejaan sababaraha bohong saeutik. Salaku tambahan, janten tanda anu serbaguna, titik négatip sanésna Gemini nyaéta kurangna konsentrasi.

Geminis hoyong ngalaksanakeun sababaraha kagiatan dina waktos anu sami sareng tungtungna henteu resep ngaku kasalahanana nalika aya anu kaluar.

Tempo_ogé: Pariksa mana 6 bagian awak anu paling nyeri mun tato

4. Kanker (21/06 ka 21/07)

Kanker téh émosional pisan jeung sénsitip. Ku cara kieu, aranjeunna tungtungna janten pesimis dina sababaraha kaayaan atanapi nganggo meres émosional pikeun kéngingkeun naon anu dipikahoyong.

Poin négatif séjénna ti pribumi tanda ieu téh nya éta sok ngajaga kanyeri batur tinimbang ngungkabkeun parasaan nu sabenerna.

5. Leo (22/07 to 22/08)

Leos téh sia-sia jeung merhatikeun pisan kana citra pribadina, tapi sakapeung sok loba dosana. Ieu sabab, kahayang pikeun diakuan sareng dipuji ngajantenkeun aranjeunna janten egois sareng nganggap yén aranjeunna langkung unggul tibatan jalma sanés.

6. Virgo (23/08 ka 22/09)

Virgo pisan teratur sarta resep ngajaga kahirupan maranéhanana sagemblengna dina kontrol. Ku cara kieu, titik négatip tina tanda ieu nyaéta kahariwangna anu kaleuleuwihan tiasa nyababkeun teu saimbangna sakedapan, anu nyababkeun aranjeunna ngaleungitkeun frustrasi ka jalma sanés. Saterusna, keur pisan taliti tur perfectionists, aranjeunna mindeng mungkas nepi ngamekarkeun addictions na quirks.

7. Libra (09/23 ka 10/22)

TheLibra anu komunikatif sarta salawasna ngarasakeun keur dikurilingan ku jalma anyar. Sanajan kitu, keur pisan napel penampilan, aranjeunna tungtungna salempang teuing ngeunaan kahayang pikeun mibanda persetujuan jalma séjén.

Sajaba ti éta, kadang ogé bisa jadi saeutik sia sia. titik négatip sejen tina tanda ieu indecision na nyieun pilihan gancang jeung tegas.

8. Scorpio (23/10 nepi ka 21/11)

Scorpio nyaéta jalma anu kapribadian kuat. Ku éta, maranéhna bisa meta egois ku maksakeun pamadegan maranéhna tanpa méré rohangan pikeun ngarti pamikiran batur. Tapi, salaku tanda anu nyepeng dendam, éta dianggap rada dendam.

9. Sagittarius (11/22 nepi ka 12/21)

Sagittarius téh jalma anu kacida senangna anu resep ngarambat jeung pésta jeung babaturan atawa kulawargana. Ku kituna, sabab salawasna dedicated ka kahirupan sosial maranéhanana, maranéhanana bisa tungtungna poho tanggung jawab jeung commitments maranéhanana. Éta ogé mindeng ngadopsi posisi tougher, teu nyadar yén maranéhna bisa jadi kurang ajar atawa hurting jalma séjén.

Tempo_ogé: dilarang: 10 ngaran nu teu bisa didaptarkeun di Brazil

10. Capricorn (22/12 nepi ka 20/01)

Capricorns komitmen pikeun nuturkeun aturan jeung standar. Ku kituna, lamun batur gagal pikeun ngalakukeun hiji hal anu sakuduna dipigawé leres, aranjeunna tiasa overly otoriter jeung moralistic, sanajan maranéhna teu ngalaksanakeun sagala palajaran aranjeunna da'wah.

Sajaba ti éta, tanda tinaCapricorn dicirikeun ku ambisi, nu titik négatip sejen, nalika pribumi tanda ieu mimiti meta ukur kaluar dipikaresep, tanpa nyokot kana akun parasaan batur.

11. Aquarius (01/21 ka 02/19)

Aquarians dianggap pencinta kabebasan tina Zodiak. Sanajan kitu, kusabab rebelliousness maranéhanana, maranéhna bisa mungkas nepi jadi jalma leuwih timer dipuseurkeun. Ieu tiasa ngakibatkeun konflik sareng jalma anu sering teu satuju sareng pendapat anjeun.

12. Pisces (20/02 ka 20/03)

Tungtungna, Pisceans, anu individu pisan asih jeung empathetic, ogé boga sisi poék. Tanda ieu resep nunda kagiatan anu kedah dilakukeun langsung. Ogé, aranjeunna condong ngantep jalma séjén ngamangpaatkeun kasadiaan kaleuleuwihan jeung kahadean maranéhanana. Leungit, Pisces mindeng dianggap tanda jalma pohoan jeung kacau.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.