Kapercayaan mangrupikeun sadayana: tingali mana 5 tanda zodiak anu paling teu cemburu

John Brown 19-10-2023
John Brown

Astrologi nyaéta sistem kapercayaan anu ngagunakeun posisi jeung gerakan benda langit, saperti panonpoé, bulan, planét, jeung béntang, pikeun meunangkeun wawasan ngeunaan urusan manusa jeung fénoména alam. Pseudosains ieu dumasar kana pamanggih yén aya hubungan antara gerakan jeung posisi béntang jeung kajadian jeung pangalaman dina kahirupan urang.

Tempo_ogé: Hukum Atraksi: 5 cara pikeun nunjukkeun artos dina kahirupan anjeun

Zodiak mangrupakeun komponén konci astrologi sarta dumasar kana division tina astrologi. langit jadi 12 tanda, unggal pakait sareng set béda tina Tret kapribadian jeung kaunggulan jeung kalemahan. Ieu tanda Aries, Taurus, Gemini, Kangker, Leo, Virgo, Libra, Scorpio, Sagittarius, Capricorn, Aquarius sarta Pisces.

Unggal tanda pakait jeung salah sahiji opat unsur: seuneu, bumi, hawa atawa cai , sareng ka salah sahiji tina tilu modus: kardinal, tetep, atanapi mutable. Asosiasi ieu mantuan pikeun leuwih hadé nangtukeun ciri jeung kualitas unggal tanda.

Astrologi mindeng dipaké pikeun nyadiakeun hidayah jeung wawasan dina widang béda kahirupan saperti hubungan, karir jeung tumuwuhna pribadi. Éta ogé nyayogikeun inpormasi ngeunaan parasaan urang, kalebet rasa timburu. Sanaos sering henteu ngabahayakeun, éta tiasa ditangtayungan tina kasieun, teu aman sareng posesif.

Tapi, tanda-tanda anu tangtu henteu nunjukkeun rasa timburu atanapi, nalika éta, aranjeunna condong nganalisis éta sareng nyimpulkeun yén aranjeunna henteu kaancam ku eta.. batur. aranjeunnaaranjeunna gaduh kapercayaan diri sareng kalem pisan sacara émosional. Titénan lima tanda sirikna di handap ieu.

5 zodiak nu teu nuduhkeun sirik

1. Aquarius

Aquarius dipikanyaho merdéka sarta detached. Jalma anu dilahirkeun dina tanda ieu condong nempo hubungan maranéhanana ti sudut pandang obyektif, nu ngajadikeun aranjeunna kirang rawan timburu.

Maranéhanana ogé pohara individualistis jeung ngahargaan kabebasan maranéhanana, nu hartina maranéhna moal mungkin ngarasa kaancam ku interaksi sosial. atawa hobi pasangan maranéhanana.

Aquarians ogé condong ngadeukeutan hubungan maranéhanana kalayan pola pikir anu leuwih logis tur rasional, nu hartina maranéhna kurang kamungkinan kana ngantep émosi maranéhanana pituduh judgment maranéhanana.

2. Sagittarius

Sagittarius nyaéta jalma anu petualang, berjiwa bébas anu mikaresep ngajajah hal-hal anyar sareng ngalaman budaya anyar. Aranjeunna condong gaduh pandangan anu positip kana kahirupan, anu hartosna aranjeunna henteu sering katindihan ku émosi négatip sapertos timburu.

Sagittarius ogé resep gaul sareng resep pendak sareng jalma énggal. Ku kituna, maranéhna moal bisa ngarasa kaancam ku kalakuan jeung paripolah batur.

Maranéhanana boga pikiran kabuka sarta kahayang anu gedé pikeun ngajajah kemungkinan-kemungkinan anyar, sarta ieu ngajadikeun maranéhna kurang posesif atawa clingy.

3. Gemini

TheGeminis dipikanyaho pikeun ngarasa panasaran intelektual sareng kamampuan pikeun adaptasi sareng kaayaan anu béda. Aranjeunna condong ngadeukeutan hubungan kalayan rasa panasaran sareng kahayang pikeun diajar langkung seueur ngeunaan masing-masing.

Tempo_ogé: Panggihan asal muasal nami "Oliveira"

Kacida komunikatif, pribumi tina tanda ieu resep kalibet dina paguneman intelektual. Ogé, maranéhna condong jujur ​​tur terus terang ka pasangan maranéhanana, jadi maranéhna teu ningali perlu resorts ka jealousy atawa possessiveness dina loba situasi.

4. Libra

Librians dipikawanoh ku pesona, rahmat jeung diplomasi maranéhanana. Aranjeunna ngalaksanakeun hubungan kalayan rasa kasaimbangan sareng harmoni, anu hartosna aranjeunna henteu ngantep émosi négatif, sapertos rasa timburu, ngahalangan hirupna.

Librian ogé ngahargaan kaadilan sareng kaadilan. Mémang, aranjeunna henteu ngalaksanakeun paripolah manipulatif atanapi ngadalikeun dina kapribadianna. Maranéhna condong saluyu jeung kabutuhan pasangan sarta daék kompromi jeung kompromi pikeun ngajaga hubungan anu séhat.

5. Pisces

Ahirna, tanda Pisces dipikawanoh pikeun empati, kapercayaan jeung assertiveness na. Aranjeunna ngalungkeun diri kana hubunganana sareng romantisme sareng sumanget, sareng ampir henteu nunjukkeun rasa timburu.

Pisceans condong mandiri sareng ngahargaan kabébasanna, ku kituna, aranjeunna henteu condong "nyokot" anu sanés.pasangan. Maranéhna ogé bageur pisan jeung resep nyaah ka batur, sok miheulaan kapentingan batur ti batan kapentingan sorangan.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.