Ieu 5 profesi heubeul balik deui dina fashion di nagara éta sarta geus miboga relevansi

John Brown 19-10-2023
John Brown

Urang teu bisa mungkir yén sababaraha jenis gawé téh sekuler. Sanajan loba di antarana geus ngalaman mangsa kamulyaan maranéhanana, sababaraha profési heubeul geus gaining relevansi tangtu kana waktu di Brazil.

Di sababaraha kota, professional jadi beuki reinventing na, kalayan sentuhan inovasi, ngarobih karir anu kirang bergengsi sareng kirang dibayar dina jaman baheula janten penghasilan bulanan anu luhur. Artikel ieu milih lima di antarana, nu balik deui dina fashion jeung gaya pinuh.

Tingali conto profési anu balik deui dina fashion

1) Barbershop

Ladenan ieu ampir indit punah sababaraha taun ka pengker. Manusa modéren mimiti ngarasa kudu leuwih sia-sia sarta mimiti leuwih ati-ati kana penampilanna . Sareng ieu nyababkeun Barbers kéngingkeun relevansi anu ageung, khususna di kota-kota ageung.

Toko tukang cukur modern anu urang tepang nawiskeun jasa anu béda. Salian teukteukan buuk tradisional (sareng inovatif), anjeun tiasa mendakan perawatan éstétis, waxing sareng seueur hiburan .

Tempo_ogé: Barina ogé, naon mobil rarest di Brazil? Pariksa ranking kalawan 15 luhur

Sababaraha perusahaan langkung jauh sareng malah inovasi dina tampilan, nawiskeun lantai kayu keras. , Atmosfir retro-gaya, musik komo kolam renang atawa méja foosball. Upami Anjeun gaduh hiji pangirut jeung wewengkon ieu, anjeun tiasa bet ka dinya tanpa sieun. Palanggan moal leungit.

Tempo_ogé: 5 profesi 'sial' di dunya, nurutkeun Harvard

2) Brewing

Ieu ogesalah sahiji profési kuno anu beuki kakoncara di masarakat urang. Dina Oktober 1640, bir munggaran diseduh di tanah Brasil. Saprak harita, produksi geus tumuwuh éksponénsial.

Tapi sababaraha pangusaha innovated sarta mimiti ngajajah Ecological kacida nguntungkeun nu tungtungna ragrag kana rasa populér pikeun ngeunaan lima taun ayeuna: produksi karajinan bir . Némbongkeun yén aya rasa séjén ti nu ditawarkeun ku merek tradisional tungtungna bisa dipake.

Bir karajinan pisan diapresiasi ku rébuan jalma, alatan rasa unik tur béda. Anu wawuh jeung cabang ieu sarta yakin kana potensina pikeun ngalakukeun ogé, bisa ngahususkeun dina produksi produk ieu sarta innovate saeutik-saeutik.

3) Karajinan

Katilu ti jaman baheula. Profési tina daptar kami ogé ngagaduhan sababaraha relevansi di pasar, sanaos ampir murag kana oblivion. Upami anjeun gaduh kaahlian damel manual sareng gaduh profil kréatif, kumaha upami venturing kana daérah anu ngajangjikeun ieu?

Gumantung kana produk anu diproduksi, paménta biasana luhur, sabab masarakat beuki prihatin kana penampilanna. Sareng teu aya kakurangan pilihan pikeun Tukang damel. Kantong tangan, asesoris, tiara, sabun, pendants, sareng anu sanésna, mangrupikeun conto anu saé.

Gunakeun kreativitas anjeun sarengngajalajah Ecological nu boga poténsi tumuwuh hébat. Pikeun ningkatkeun penjualan, anjeun tiasa nyiptakeun toko virtual atanapi ngamajukeun produk anjeun dina jaringan sosial anjeun. Upami barang dagangan anjeun disaluyukeun, moal aya kakurangan pesenan.

4) Antropologi

Antropolog ogé bagian tina profési kuno anu tungtungna ngagaduhan relevansi anu tangtu, khususna dina digital. umur urang hirup.. Seueur profesional anu lulus di daérah ieu milarian kasempetan padamelan dina sagala rupa proyék inovasi.

Upami anjeun ngagaduhan gelar dina widang ieu sareng ngartos Manajemén Bisnis, anjeun tiasa nerapkeun téori sareng konsép anu aya hubunganana sareng Antropologi dina nyayogikeun konsultasi kanggo perusahaan ageung anu ngahargaan kelestarian, contona.

Luar biasa sigana, paménta pikeun antropolog terlatih ningkat, sabab kedah ngadamel dialog anu tegas sareng daérah inovasi sareng / atawa pangalaman pamaké (UX). Masih tiasa dianggo dina sektor kaséhatan, keuangan sareng pendidikan. Percanten ka abdi.

5) Profesi Kuna: Jahit

Foto: Pexels.

Sigana mah manusa bener-bener mulangkeun hakekatna sorangan. Ku cara kieu, sababaraha layanan manual husus, nu geus ilahar abad ka tukang, mimiti ditungtut kalayan ngaronjatna frékuénsi. Profési Jahit téh alusconto.

Anjeunna dianggap bakat alam anu teu aya téknologi di dunya anu sanggup ngaleungit lengkep. Upami anjeun resep diajar seni jahit profésional, kumaha upami nyandak kasempetan pikeun ngajalajah ceruk ieu ogé kalayan kréatipitas anu kuat?

Mungkin kéngingkeun seueur, gumantung kana paménta padamelan anjeun. Tapi émut yén, henteu paduli profési, peryogi spésialisasi di dinya. Barina ogé, éta henteu ngan kusabab dagang geus heubeul nu bisa mikir anjeun geus nyaho sagalana, katuhu? Inovasi mangrupikeun rusiah anu ageung.

Janten, kumaha saur anjeun ngeunaan profési kuno anu balik deui kana mode sareng langkung kasohor di Brazil? Hal anu paling penting nyaéta milih anu paling cocog sareng kaahlian anjeun. Tong hilap deui.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.