Ieu 3 simpati bisa mawa tuah kana studi anjeun; tingali naon aranjeunna

John Brown 13-10-2023
John Brown

Rébuan kontestan, hayang pisan lulus kontes, coba praktis sagala hal anu bisa mawa aranjeunna tuah dina waktu ujian. Barina ogé, bantuan tambahan saeutik salawasna wilujeng sumping dina waktos ieu. Ku alatan éta, kami milih tilu simpati pikeun anu resep sareng percanten kana éta subjek.

1) Simpati supados langkung énergi positip, fokus sareng ningkatkeun dina pangajaran

Anjeun peryogi objék di handap ieu: buku mata pelajaran anu anjeun sesah diajar; 1 lilin konéng; 1 piring bodas; 1 sapotong koran; 1 vas kembang aster sareng 1 lambar koran ti dinten sateuacanna.

Tempo_ogé: Tempo daptar 20 nicknames nu jadi ngaran hareup

Anjeun kedah nyandak buku pelajaran anu anjeun hoyong diajar teras ditutup di tengah méja diajar anjeun. Teras, cokot piring bodas teras teundeun dina luhureun buku.

Salajengna, hurungkeun lilin koneng, teundeun dina luhureun piring sareng ngantepkeun dugi ka rengse. Salila prosés ieu, tutup panon anjeun sarta salurkeun sakabéh énergi positip anjeun pikeun neuleuman éta eusi.

Ambil sésa-sésa lilin jeung bungkus dina salembar koran. Teras dikubur dina pot atanapi kebon kembang. Ayeuna, cokot vas kembang aster jeung koran poé samemehna, teundeun di luhur meja diajar.

Ulangan deui kalimah-kalimah di handap ieu tilu kali berturut-turut , sok saméméh mimiti diajar: "Mugi abdi langkung seueur pangaweruh sareng mugia pikiran abdi langkung terang, langkung seueur sareng unggaldinten".

2) Simpati sareng kristal Lapis Lazúli

Pikeun anu peryogi sakedik kakuatan nalika diajar naksir ujian Enem atanapi kontes umum, ieu ogé salah sahiji simpati

Kristal kuat Lapis Lazuli dianggap lambang universal hikmah jeung bebeneran. Upami anjeun peryogi langkung fokus sareng konsentrasi nalika diajar, anjeun kedah salawasna gaduh batu mulia ieu sareng anjeun.

Tempo_ogé: 5 tanda nu kedah pisan untung dina Juni

Aya kakuatan pikeun ngarangsang akal sehat sareng hikmah hiji jalma. Sajaba ti éta, Lapis Lazuli ngaronjatkeun kapasitas analisis intelektual, manggihan solusi pikeun masalah, salian nyumbang kana ngasah kreativitas.

Kristal ieu malah ngaronjatkeun komunikasi urang, boh lisan atawa tulisan. Ku sabab kitu, bisa jadi ajén anu gedé pikeun tés nulis, upamana.

Pikeun anu percaya, éta batu masih boga kakuatan pikeun ngarangsang kahayang pikeun pangaweruh di wewengkon mana waé malah mantuan calon sapanjang prosés diajar.

Sajaba ti éta, kristal ieu ogé bisa ngaronjatkeun kapasitas mémori pikeun nahan informasi penting. Lamun hayang ngarasakeun sagala kauntungan ieu, ngan boga salah sahiji batu ieu sareng anjeun (dina bentuk nu Anjeun hoyongkeun, antara 5 jeung 10 cm) iraha wae anjeun diajar.

3) Simpati pikeun ngalakukeun ogé dina tés

<​​0>Panungtungan mantra pikeun alus tuah dina pangajaran oge validkacida patutna, sahenteuna pikeun jelema anu percaya.

Pas anjeun réngsé diajar mata pelajaran anu ditagihkeun ku béwara kontes, cokot lambar kertas kosong sareng tuliskeun kecap-kecap ieu:

"Kacerdasan kuring moal kapangaruhan. pikeun alesan naon jeung tuah bakal salawasna aya di sisi kuring dina ujian tina (ngaran subjek)".

Sanggeus ditulis, melu lambar jeung nyimpen eta sareng anjeun. Dina dinten tés kompetisi, anjeun kedah nempatkeun éta handapeun dompét anjeun sareng ngan ukur cabut nalika anjeun nyerahkeun buklet jawaban. Dupi anjeun ninggalkeun situs tés? Remukkeun daunna ogé, buang kana tong sampah atanapi duruk ku lilin konéng.

Anjeun ogé tiasa nganggo iman supados langkung suksés dina diajar. Nyokot lambar kertas kosong sejen tur nulis:

"Kuring bakal boga leuwih hikmah pikeun neuleuman naon Abdi peryogi tur ngalakukeun ogé dina tés kompetisi, tanpa nanaon setbacks, sabab kakuatan pikiran kuring euweuh watesna" .

Sok teundeun kertas di jero buku atawa handout nu keur dipake diajar waktu harita. Nyaéta, paribasa ieu kedah "marengan" anjeun dugi ka dinten tangtangan ahir.

Henteu paduli naha anjeun percaya kana pesona pikeun kabeneran dina pangajaran, éta gampang pikeun nunjukkeun yén aranjeunna tiasa waé. nyuhunkeun bantosan ka calonna.. Tapi eta moal aya alusna lamun anjeun teu boga komitmen pikeun diajar anjeun. barina ogé, sympathiesaranjeunna aya, mujijat henteu.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.