Ieu 29 Ngaran Nyangking Kabagjaan, Duit, sareng Kasuksesan

John Brown 11-08-2023
John Brown

Lahirna anak anyar di kulawarga sok mangrupikeun momen anu paling diantisipasi. Salian ti mawa kabagjaan jeung kasucian ka imah, tatan-tatan pikeun kadatangan jalma nu dipikanyaah téh istiméwa, saperti prosés milih ngaran orok.

Tempo_ogé: Parios warna anu tiasa narik artos sareng kamakmuran pikeun 2023

Di handap, cék 29 ngaran nu mawa orok. kabagjaan , duit jeung kasuksésan , pilihan alus keur bapa jeung indung hareup pikeun néangan ngaran sampurna pikeun orok maranéhanana.

Ngaran nu mawa kabagjaan, duit jeung kasuksésan

Poto: baranahan / Pexels .

Ngaran-ngaran di handap ieu asal-usulna rupa-rupa, mindeng miboga harti anu rupa-rupa. Pariksa deui:

Tempo_ogé: Pariksa 12 bahan anu anjeun henteu kedah nganggo lem Super Bonder
  1. Ananda : hartina "kabagjaan pangluhurna", ngaran ieu disambungkeun jeung kapercayaan yén hiji siklus rebirth kudu lumangsung saméméh ngahontal dunya spiritual.
  2. Anjali : tina basa Sanskerta, Anjali hartina "usul", jeung "malaikat utusan".
  3. Abigail : ngaran asli, Abigail asalna Ibrani, sarta hartina "kabungahan bapa" atawa "sumber kabagjaan".
  4. Beatriz : hartina "anu mawa loba kabagjaan". Ngaranna jadi kawentar dina abad ka-14 berkat karya "The Divine Comedy", ku Dante Alighieri.
  5. Catherine : jalma anu ambisius, takdir jalma anu ngaranna ieu salawasna janten di luhur, kalayan gelar anu mawa kabagjaan hébat.
  6. Elena : ngaran feminin ieu mawa kabagjaan. Nasib jalma anu nanggung éta kedah digampangkeun dina sagala cara.wewengkon.
  7. Felícia : sacara praktis ditarjamahkeun sacara harfiah, ngaran ieu nujul ka awéwé bagja. Sanajan kitu, Felicia ogé pakait jeung tuah jeung kasuksésan.
  8. Irene : kalawan intonasi melodious, ieu alternatif populér di Éropa jeung Amérika Latin. Éta hartosna "katengtreman", "harepan" sareng "sukses".
  9. Jeane : nami narik énergi cinta, kakawinan sareng kabagjaan kulawarga, nyaéta, sadayana anu bagian tina cinta.
  10. Letícia : tarjamahan ngaran dipuseurkeun kana positip hébat. Tina basa Latin, éta ngarujuk kana jalma anu "salawasna bagja", sareng anu ogé "mawa kabagjaan".
  11. Natália : jalma anu ngaranna ieu untung dina sagala hal, tapi utamana dina istilah. duit .
  12. Olga : pikeun Olga, hirup kudu pinuh ku kabagjaan, kabeungharan jeung cinta.
  13. Tatiana : ngaran ieu mawa énergi alus sarta humor pohara alus, favoring yén sambungan sabudeureun anjeun jujur, sarta mantuan anjeun meunang sagalana rék.
  14. Victoria : ngaran sajarah, Victoria éta déwa pangpentingna tina tentara Roma hébat. Judul ieu ngagambarkeun kasuksésan prajurit saméméh musuh maranéhanana, hartina "dewi triumph jeung penaklukan".
  15. Alexander : ngaran Alexandre mawa kakuatan fisik jeung moral. Sajaba ti éta, éta nunjukkeun kaayaan finansial alus, kitu ogé hubungan alus.
  16. Benyamin : ngaran ieu asalna tina basa Ibrani, sarta hartina "putrafavorit" atawa "tercinta". Biasana dipatalikeun jeung murangkalih anu jadi buah kabagjaan kulawarga.
  17. Baruc : nyaéta ngaran Yahudi, sarta hartina "bagja" ogé "rahayu" jeung "makmur" .
  18. Caio : nyaéta ngaran populér di Brazil. Asalna tina kecap Latin anu hartosna "gumbira": dina tarjamahan, éta ngagaduhan hartos anu nujul kana kabagjaan, sapertos "gumbira" sareng "eusi".
  19. Ethan : sareng sababaraha tafsiran. , Étan hartina "kalimpahan", "jalma nu bener" jeung "kakuatan Allah".
  20. Ishak : kalawan beban agama anu gedé, Ishak téh putra Sarah jeung Ibrahim. Nalika ngalahirkeun, Sara miharep kabagjaan sareng seuri ka putrana, anu janten patriark sadaya jalma anu satia.
  21. Ivan : nami anu ngagaduhan malaikat pangjaga anu paling kuat. Perlindungan sapertos kitu tiasa ngabantosan ngatasi halangan naon waé, kalayan kasuksésan hébat sapanjang hirup.
  22. Michael : Kasuksésan dijamin pikeun nami ieu. Pikeun manéhna, hirup bakal pinuh ku mujijat dipigawé, jeung kahayang geura-giru kacumponan.
  23. Mateus : ngaran ieu dikaitkeun kana loba duit jeung kaayaanana finansial, lamun ngarti kakuatan nu dipibanda. .
  24. Nicolas : ngaran kasuksesan, anu nuduhkeun yén jalma anu boga éta kudu ngahontal sagala cita-cita dina kahirupan.
  25. Nino : sanajan Nembongan jadi nickname, Nino mangrupakeun ngaran suksés di Italia. Éta hartina "hargana", "pantes diapresiasi" atawa adil"bagja".
  26. Otto : tina basa Jerman, Otto hartina "kabeungharan", "untung" jeung "kamakmuran". Ieu umum di nagara-nagara anu nganggo basa Inggris, kalayan variasi sapertos Otho, Óton sareng Otho.
  27. Pedro : ieu mangrupikeun salah sahiji nami anu paling populer. Pedro bisa ngabéréskeun sagala kateuadilan, sarta nuduhkeun duit, kaayaanana, jeung kahirupan nu pinuh ku kabagjaan.
  28. Ruy : ngaran hartina "pangeran pinuh ku kamulyaan", atawa "anu marentah. jalma". Éta pilihan anu hadé pikeun jalma-jalma anu ditakdirkeun pikeun suksés sareng bagja.
  29. Yeshua : Numutkeun ulama sareng kelompok agama, ieu nami Ibrani Yesus urang Nasaret. Salian hartina "Al Masih", ogé pakait jeung "anu untung".

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.