Gympass: naon éta sareng kumaha jasa gimna jalan

John Brown 19-10-2023
John Brown

Gympass mangrupikeun platform kagiatan fisik perusahaan, fokus kana nyayogikeun kualitas kahirupan, kaséhatan sareng karaharjaan. Kalayan kauntungan, anjeun tiasa gaduh aksés ka kelas tatap muka atanapi langsung di gim sareng studio pasangan, contona, kalayan mayar ngan hiji biaya bulanan.

Tempo_ogé: Diajar kumaha Tanda biasana meta nalika aranjeunna ambek

Pikeun ngaksés jasa éta, tapi, perlu yén perusahaan dimana anjeun damel nawiskeun kauntungan tina Gympass perusahaan. Aplikasi Gympass sayogi gratis kanggo telepon Android sareng iPhone, tapi anjeun kedah gaduh rencana aktip pikeun ngamangpaatkeun jasa anu ditawarkeun.

Hadir di 12 nagara, kalebet Brazil, Gympass ngagaduhan langkung ti 50,000 mitra pangguna. gim sareng studio. Mangpaat ieu matak pikabitaeun pisan pikeun pausahaan jeung karyawanna, sabab ahirna jadi insentif pikeun latihan fisik.

Tempo_ogé: Naon harti sabenerna tina Tangkal Natal? Panggihan di dieu

Gympass: saha nu boga hak?

Saha nu boga rencana aktif di Gympass boga seueur kagiatan anu béda-béda iraha waé sareng dimana waé anjeun hoyong, sapertos yoga, silat, pilates, binaraga, semedi sareng urut. Pamaké tiasa ngaksés pasangan anu béda unggal dinten atanapi, upami anjeunna resep, sok nganggo anu sami. Pariksa kauntungan utama anu tiasa dilebetkeun dina Gympass:

  • Kamungkinan kelas tatap muka boh di gim pasangan sareng studio;
  • Kelas langsung sareng gim pasangan, studio sareng palatih pribadi. Janten, kagiatan tiasadilakukeun di bumi;
  • Akses ka aplikasi mitra anu gaduh eusi kabugaran dumasar paménta. Dina platformna, aya tawaran sesi terapi, ahli gizi, meditasi, antara jasa anu sanés;
  • Wellness Coach: aksés ka spesialis pikeun ningkatkeun kabiasaan sapopoé ngeunaan kaséhatan.

Tapi, anjeun ngan ukur tiasa ngaksés kauntungan ieu upami dipasihkeun ku perusahaan tempat anjeun damel. Salian ti pagawé, tanggungan ogé tiasa gaduh hak kana rencana Gympass.

Platform nyayogikeun pamayaran ngalangkungan potongan gaji atanapi kartu kiridit. Nanging, sababaraha perusahaan tiasa ngabatesan pamayaran ngan ku salah sahiji cara ieu. Di Brazil waé, aya langkung ti 23,000 gim sareng studio akreditasi.

Gympass: patarosan sareng jawaban

Pikeun anu masih ragu ngeunaan Gympass, kami misahkeun sababaraha patarosan anu dijawab ngeunaan kauntungan perusahaan:

  1. Sabaraha kali abdi tiasa nganggo Gympass? Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagunakeun Gympass iraha waé jalma éta hoyong, salami pendirianna dibuka atanapi aya kelas anu sayogi (hirup atanapi dirékam). Sanajan kitu, aya wates hiji pamakéan per poé. Ladenan Gympass, ku kituna, ngan ukur tiasa diaktipkeun sakali dina dinten anu khusus;
  2. Sabaraha gim, studio sareng mitra anu janten bagian tina Gympass? Sakitar 50,000 mitra sumebar ka 14 nagara, kalebetBrazil. Gyms, studio sareng jasa piwuruk olahraga, contona, mangrupikeun bagian tina jasa anu ditawarkeun;
  3. Naha tiasa nyandak kelas langsung? Leres, gim sareng studio pasangan Gympass nawiskeun jasa ieu. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta aksés internét, sabab fiturna kalebet dina aplikasi resmi;
  4. Naha aya hukuman pikeun ngabatalkeun rencana? Henteu aya denda atanapi biaya pembatalan;
  5. Sabaraha biaya gaduh rencana? Nilaina béda-béda dumasar kana kontrak anu didamel sareng perusahaan. Sacara umum, rencana éta ngagaduhan nilai tina R $ 39,90. Tiap di antarana masihan aksés ka sajumlah kawates gim sareng pamayaran bulanan ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun jasa unggal dinten, di tempat anu béda, tanpa mayar jumlah tambahan. Di akademi akreditasi, langkung ti dua rébu modalitas ditawarkeun;
  6. Naha pembaharuan rencana otomatis? Rencanana henteu gaduh durasi anu tos ditangtukeun sareng, janten, pembaharuan otomatis;
  7. Naha aya waktos tenggang dina Gympass? Mangpaatna kedah ditawarkeun ku perusahaan kontraktor sareng, ti harita, pagawé tiasa nganggo jasa Gympass. Henteu aya waktos tenggang.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.