Diajar kumaha ningali status WhatsApp lengkep sacara anonim

John Brown 19-10-2023
John Brown

Fungsi status WhatsApp nyarupaan carita Instagram sareng fungsi anu sami anu aya dina Facebook. Dina hal ieu, éta saluyu sareng usaha perusahaan Meta, anu tanggung jawab kana aplikasi ieu, pikeun ngadeukeutkeun platform sareng nawiskeun langkung seueur jasa ka pangguna.

– Tingali kumaha carana nyumputkeun status online sareng ngetik tina Wéb WhatsApp

Salaku aturan, platform ieu ngamungkinkeun publikasi pikeun ditingali salami 24 jam, tapi masing-masing gaduh aturan khusus sareng pilihan kustomisasi. Tapi, ngan WhatsApp anu ngamungkinkeun pamaké pikeun mariksa publikasi kontak maranéhanana sacara anonim, tempo di handap:

Kumaha cara mariksa status WhatsApp tanpa ditempo:

  1. Buka WhatsApp dina alat sélulér anjeun;
  2. Aksés "Setélan", upami alat anjeun Android, atanapi "Setélan", upami anjeun nganggo ios;
  3. Klik "Akun" teras dina "Privasi";
  4. Dina ménu fungsionalitas, nonaktipkeun pilihan "Baca Resi", anu ogé tiasa didaptarkeun salaku "Baca Resi" dina sababaraha alat.

Lamun nuturkeun léngkah-léngkah ieu, pamaké bakal tiasa ningali statusna anonim , tapi maranéhna ogé moal bisa ngaidentipikasi saha nu geus atawa teu acan ningali suratna. Kasimpulanana, pungsionalitas kuitansi dibaca ngalegaan ka sadaya tulisan, ti talatah nepi ka tulisan status.

Tapi, mungkin waePareuman pilihan ieu ngan ukur nalika mariksa status batur, teras hurungkeun deui fitur supados anjeun henteu kaleungitan konfirmasi pesen. Tip séjén nyaéta ngagunakeun aplikasi sakeudeung dina mode pesawat, sakumaha sababaraha pamaké ngalakukeun.

Sajaba ti éta, lamun pamaké milih pikeun ngahijikeun publikasi dijieun dina format ieu dina Instagram jeung Facebook, anjeun tiasa nganonaktipkeun resi maca jeung mariksa saha nu ngakses tulisan anjeun dina platform.

Tempo_ogé: Saha anu ngagaduhan CNH dina kategori D tiasa nyetir kendaraan mana?

Nanging, ngan jalma anu nuturkeun anjeun atanapi anu aya dina daptar babaturan anjeun anu tiasa ningali aranjeunna, sabab daptar kontak henteu disingkronkeun dina aplikasi anu sanés.

Kumaha mariksa status sacara anonim ngalangkungan WhatsApp Web

Dina hal platform wéb, pangguna tiasa ngaunduh ekstensi sapertos WA Web Plus. Ku cara kieu, anjeun tiasa ningali statusna tanpa kapendak, tapi ogé ngaksés fungsi sanés, sapertos maén audio tanpa kontak terang atanapi nyumputkeun yén anjeun nuju ngetik pesen.

Sacara umum , sumberdaya nu sadia diaktipkeun sanggeus diundeur, gumantung kana unggal jalma pungsionalitas mana maranéhna rék ditambahkeun kana platform olahtalatah maranéhanana.

Tempo_ogé: 50 taun atawa heubeul: pariksa kaluar 11 profesi idéal pikeun manula

Salian ti nu disebutkeun di luhur, anjeun tiasa mupus ngaran kontak, poto. jeung talatah panganyarna, mareuman resi nu dibaca, nyumputkeun online jeung make mode siluman atawa balikkeun talatah dihapus .Pungsi privasi ogé ngawengku ngaktipkeun konci layar dina komputer sanggeus netepkeun kecap akses.

Dina kasus kustomisasi, pamaké bisa ngaktipkeun tombol suka, ngaktipkeun réaksi pesen ku emojis, pin ka luhur paguneman nu can dibaca tina layar. sareng ogé ngaktifkeun layar pinuh dina monitor anu langkung ageung gratis.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.