7 warna anu nenangkeun lingkungan pikeun ngalukis témbok di bumi

John Brown 19-10-2023
John Brown

Nalika ngarénovasi bumi anjeun, milih warna tiasa janten salah sahiji kaputusan anu paling nangtang. Sanajan éstétika tempat éta penting, kelir ogé boga kakuatan pikeun merangsang rasa jeung ngamajukeun karaharjaan warga. Éta pisan sababna naha éta kritis mertimbangkeun teu ngan penampilan visual, tapi ogé psikologi kelir sarta téhnik harmonizing spasial kayaning Feng Shui.

Nada tangtu boga kakuatan pikeun nyieun atmosfir welcoming, saimbang, sarta energizing, nu pangaruh positif kana mood sareng kualitas hirup di bumi. Ku kituna, saméméh nyieun putusan éta, tingali sababaraha warna nu nenangkeun lingkungan jeung naon simbolna salajengna.

7 warna nu nenangkeun lingkungan

1. Bodas

Rohang kosong, pinuh atawa dibarengan ku sapuan kuas leutik warna séjén, méré rasa rélaxasi jeung kahaneutan. Éta mangrupikeun kaunggulan warna pikeun marengan témbok pangkeng. Éta ogé ngamungkinkeun parasaan tembok ngalegaan, siling luhur sareng rohangan anu langkung ageung.

2. Biru

Numutkeun psikologi warna, biru malah langkung santai tibatan bodas, janten pilihan anu paling damai pikeun hiasan bumi. Nada na evokes tenang jeung rélaxasi, sajaba kacida serbaguna pikeun cocog tembok. Pikeun nyiptakeun lingkungan anu pikaresepeun, biru muda mangrupikeun pilihan anu saé.

Tempo_ogé: Kumaha kuring terang upami kuring lulus wawancara padamelan? 5 tanda awas pikeun

3. Nada pastel

Nada pastel diwangunku kelir konéng, biru, beige, pink jeung nuansa lianna. Salian mangrupa pilihan nu mantuan urang bersantai, rupa-rupa nada ngidinan Anjeun pikeun maénkeun kalayan decor imah Anjeun.

4. Héjo

Héjo, warna alam, nawarkeun rasa santai sarta nyambungkeun jalma ka lingkungan alam. Psikolog sering nyarankeun ngadatangan rohangan héjo pikeun nenangkeun pikiran. Sanajan kitu, bisa baranahan sensasi comforting ieu di jero rohangan ku ngagunakeun nada ieu, boh di pangkeng atawa ruang tamu.

5. Lilac

Lilac, warna anu tiis, gaduh pangaruh santai sareng cocog pikeun kamar tidur. Para ahli nyarankeun ngagunakeun tempat teduh ieu kanggo anu sesah sare atanapi ngalaman setrés atanapi kahariwang.

6. Biru pirus

Biru pirus ngangkut urang kana katenangan laut, nimbulkeun rasa katenangan nalika ningali ombakna. Warna unik ieu mangrupa kombinasi sampurna biru jeung héjo, nu ngaronjatkeun kakuatan sayah na.

Sanajan éta hue vibrant tur energetic, lamun dilarapkeun leres tur digabungkeun jeung bodas, efek nu dipikahoyong tina karapihan, tenang jeung tranquility. .

7. Gray

Grey paling sering dianggo ku jalma anu henteu hoyong wani sareng nuansa sanés, tapi henteu milih nada bodas klasik. Ku kituna, warna nétral ieu nyiptakeun lingkungan anu santai kalayan sentuhan anu elegan sareng modern.

Kumaha cara ngagunakeun warna anu leres.kalem?

Nalika ngagunakeun warna anu nenangkeun di lingkungan, disarankeun pikeun nuturkeun sababaraha tip anu sederhana:

Tempo_ogé: 5 tanda yén dating bener bisa ngahurungkeun kana nikah
  1. Kahiji, pilih nada anu lembut, sapertos anu didaptarkeun di luhur, anu gaduh kalem pangaruh jeung ngamajukeun atmosfir hening;
  2. Paké kelir ieu pikeun cet tembok rohangan, nerapkeun nada utama dina tembok utama jeung nada pelengkap dina detil atawa dina témbok aksen;
  3. Ka saimbang palette , tambahkeun nada nétral kayaning bodas, beige atawa lampu kulawu, sabab nyadiakeun base nétral jeung ningkatkeun warna sayah;
  4. Salian tembok, ngasupkeun kelir ieu kana jati, upholstery, curtains, rugs jeung elemen hiasan sejenna pikeun nyieun harmoni visual jeung nguatkeun atmosfir tenang;
  5. Cahaya ogé muterkeun hiji peran fundamental, jadi milih lampu lemes jeung diffused, Ngahindarkeun lampu sengit atawa caang;
  6. Ahirna. , merhatikeun tujuan lingkungan sareng rasa anu dipikahoyong. Contona, kelir lemes sareng nenangkeun idéal pikeun kamar tidur, ngamajukeun bobo anu damai, sedengkeun warna anu langkung cerah tiasa cocog pikeun daérah rélaxasi atanapi semedi.

Émut yén pilihan warna terserah anjeun. jeung hal anu penting pikeun nyieun hiji lingkungan nu ngagambarkeun sensibilitas jeung gaya sorangan. Jadi ékspérimén kalawan kombinasi béda tur saluyukeun sakumaha diperlukeun dugi ka manggihan kasaimbangan visual jeungkahayang emosi.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.