5 profési anu mayar saé pikeun anu hoyong damel 20 jam saminggu

John Brown 19-10-2023
John Brown

Seueur jalma anu naroskeun naha kerja sakedik sareng panghasilan anu saé mangrupikeun tanda kasuksésan karir. Gumantung kana sudut pandang anjeun, nuhun. Jeung artikel ieu bakal ngabuktikeun ka anjeun yén ieu ngajadikeun rasa sampurna. Kami milih lima profési anu mayarna saé, damel sakedik sareng, dina hal ieu, gaduh rata-rata 20 jam saminggu.

Analisa kakhususan masing-masing sareng tingali upami aya anu cocog sareng kaahlian anjeun atanapi profil profésional anjeun. . Tapi éta hadé pikeun netelakeun yén éta téh lain ngan ukur nilai gaji anu kudu dianggap, sapuk? Ku kituna, hayu urang parios deui.

Profesi anu dianggo 20 jam saminggu

Poto: Reproduksi / Pexels

1) Dokter

Ieu mangrupikeun salah sahiji profesi anu mayar ogé sarta gawé saeutik dipikawanoh. Pikeun hiji jalma jadi Dokter, perlu nyanghareupan genep taun universitas, dua karésidénan jeung hiji deui Spésialisasi. Éta sanés prosés anu gampang, tapi tiasa janten karir anu nguntungkeun pisan pikeun saha waé anu tiasa ngatasi tantangan ieu.

Numutkeun Féderasi Dokter Nasional, nyaéta badan anu ngalayanan. salaku rujukan pikeun nilai Gaji, gaji dasar Dokter sakitar R $ 17 rébu pikeun dinten kerja 20 jam per minggu.

Tapi nilai ieu tiasa langkung luhur, gumantung kana spesialisasi sareng pangalaman ieu. profésional. Sanaos beban kerja anu aneh, seueur dokter condong damel di langkung ti hiji padamelan, salian tiboga klinik sorangan.

2) Profesi nu earn well jeung gawé saeutik: Bedah

A bedah ogé biasana earns ogé sarta gawéna 20 jam saminggu. Gaji rata-rata Dokter Bedah nyaéta R $ 15 rébu pér bulan. Sapertos Dokter, Ahli Bedah ogé kedah dilatih dina Kedokteran sareng khusus dina Bedah Umum.

Tempo_ogé: Anagram: pariksa 15 kecap anu ngawangun kecap séjén

Upami anjeun gaduh karesep kana daérah ieu sareng kantos hoyong janten Ahli Bedah anu kasohor, anjeun tiasa ngahususkeun dina bedah plastik, lambung. atawa neurological, nu condong jadi wewengkon pohara nguntungkeun pikeun paling mumpuni jeung ngalaman.

Tempo_ogé: Saha anu ngagaduhan CNH dina kategori D tiasa nyetir kendaraan mana?

Pikeun méré Anjeun gagasan, hiji Neurosurgeon bisa narima, gumantung kana pajeulitna jeung resiko bedah, nepi ka R$ 7 rebu. per prosedur ieu. Tapi cukup umum pikeun profésional ieu damel ngalaksanakeun operasi di langkung ti hiji rumah sakit. Beuki Bedah gawéna, beuki loba duitna.

3) Guru Besar Antropologi (universitas)

Ieu profési séjén anu bayaranna alus jeung gawéna saeutik. The Profésor Antropologi ngajarkeun disiplin ieu di fakultas pikeun siswa kursus paguron luhur Teologi, Sajarah, Élmu Sosial jeung nu lianna di wewengkon Humaniora.

Gaji ieu profésional (Atikan Tinggi), pikeun dinten kerja 20 jam saminggu, sakitar R $ 4,500 sabulan. Upami anjeun ngaidentipikasi sareng daérah ieu atanapi kabetotupami anjeun ngahususkeun kana mata pelajaran anu aya hubunganana sareng cabang Antropologi, éta tiasa janten kasempetan anu saé.

Hal anu paling pikaresepeun nyaéta profésional ieu tiasa ngagandakeun gaji anjeun unggal bulan. Dina hal ieu, bakal diperlukeun pikeun digawé di dua universitas atawa nyadiakeun layanan di puseur panalungtikan komo di museum, gumantung kana latihan jeung kaahlian Anjeun.

4) Pointer (voli)

Ieu. ogé mangrupa profési anu bayaran ogé sarta gawéna saeutik, tapi nu meureun teu malah ngabayangkeun bakal nyieun daptar kami, katuhu? Gaji Pointer kira-kira R$ 3.100 pikeun beban gawé 20 jam saminggu.

Dina pertandingan voli, profésional ieu linggih dina méja nyanghareupan wasit kahiji jeung pihak lawan. Anjeunna kedah mastikeun yén lembar skor salawasna luyu sareng aturan olahraga éta, supados henteu aya pelanggaran anu teu katénjo.

Salain éta, Pencetak skor nganggo sajenis lonceng atanapi mékanisme sora anu sanés pikeun netepkeun éta. komunikasi sareng wasit ngeunaan sagala hal anu aya dina tanggung jawabna. Upami anjeun ngaidentipikasi sareng jinis padamelan ieu, kumaha upami investasi dina profési ieu?

5) Ahli Kanker murangkalih

Profési anu terakhir anu mayar saé sareng damel sakedik nyaéta ieu. The Cancerologist atanapi Pediatric Oncologist mangrupikeun profésional anu dilatih sacara médis anu ngadiagnosakanker di barudak jeung rumaja, salian ti nangtukeun perlakuan paling luyu pikeun penderita ieu.

Gaji profésional ieu (tingkat senior) BRL 6.000, pikeun poé gawé maksimum 20 jam. Seueur profésional biasana damel di dua atanapi tilu tempat anu béda pikeun ningkatkeun panghasilan.

Saha anu kenal sareng daérah ieu sareng daék diajar rajin, tiasa damel sakedik sareng earn lumayan, gumantung kana kaahlian sareng pelatihan.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.